top of page
Writer's pictureEeva Ståhle

Tällä polulla kunnioitetaan luonnonrauhaa ja hiljaisia kulkijoita

Ihan huomenissa alkaa luontopolulla tapahtua. Moto-Ollin tänään polun läheisyyteen järjestämät tarveaineet saavat kyytiä, kun joukko nuoria vapaaehtoisia tulee tekemään talkoilla töitä. Yritetään pitää huolta lintuystävien rauhasta kuitenkin.


Toiveena on, että kulkijan kengät eivät kastu ihan yhtä paljon, kuin ennen sateen jälkeen polkua astellessa. Kiitos Max, että tulit ohjeistamaan, mitä minnekin laitetaan. Ja kiitos Moto-Olli yhteistyöstä. Huikeaa, että laitoitte ihan meitä varten ensin väylän, josta tuoda hakkeet ja kivirouheet niin lähelle kuin mahdollista.


Tielinjauspäätöksiä odotellessa meillä on alkuun kunnostuslupa lintutornien etelänpuoleisille osuuksille. Aloitamme järven itäpuolelta. Mikään ei tietystikään pysy kunnossa ja kauniina, jos luontopolulle suuntaavat mopot ja kuntopyörät - sitä jo nyt tapahtuu. Puiden juuret ovat jo kovasti esillä ja liian kova käyttö tietää puiden kuolemista polun varsilta. Se vasta olisi surullista. Tehtäiskö yhdessä hyvää luonnolle? Kaikki hyvä mitä teemme, tuottaa hyvää myös itsellemme.




36 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Sinnikästä työtä

Alkuperäinen tavoitteemme - Luolalanjärven ja sen ympäristön kohentaminen on edennyt taas hitusen verran eteenpäin. Teimme elokuun...

Comments


bottom of page